Українська версія сайту

Участь курсантів у школі жіночого політичного лідерства

06-03-2018

Третього березня члени наукового товариства ННІ № 1 Яна Лесик та Євгенія Мурзо взяли участь у «Школі жіночого політичного лідерства», яка стартувала за підтримки Першої Української Академії Політики та Спілки жінок України, місією якої було сприяння розвитку жіночого політичного лідерства через реалізацію соціально-значущих проблем суспільства.

Здобувачі вищої освіти мали змогу почути таких спікерів, як: Інна Силантьєва – експерт соціально-політичних питань, медіаексперт, голова Всеукраїнського Жіночого Руху «Жінки За Зміни», громадський діяч, була нагороджена відзнакою Організації Об'єднаних Націй за соціальні проекти, співзасновниця Школи персонального брендингу, політичного PR та соціального іміджу, співзасновник ГО «Інститут територіального брендингу»; Maрина Бурмака – тренер з політичного лідерства, президент Українського центру суспільного розвитку, кандидат політичних наук, доктор соціології.

Спікери власним прикладом продемонстували, якою може бути жінка в політиці, і чітко дали зрозуміти, щоб стати професіоналом в своїй справі не варто бути «чоловіком в спідниці», оскільки знання та досвід завжди залишаються з нами і тільки ми приймаємо рішення, яким чином все це використовувати в житті.

 

Участь курсантів у школі жіночого політичного лідерства

 

Альона Сибірякова – медіа консультант, політтехнолог, засновниця та керуючий партнер групи компанії «Since TV», кандидат історичних наук, автор книг: «Траєкторія події», «Україна. Точка G», розповівши про формування вдалого бренду, формування правильного іміджу, геополітику та ролі жінки в Україні.

Марек Сієрант – TV продюсер, політолог, професійний тренер, який працював продюсером та репортером телеканалів «Polsat», «Еспресо TV», «3Stv», тренером для репортерів та ведучих новин телеканалу «1+1», поділився корисними порадами для практичного застосування, яким чином варто працювати перед камерою, чого слід уникати та як краще відповідати коли питання не стосуються теми ефіру, виступу.

Люди, які своїм прикладом продемонстрували ефективність та дієвість кроків та слів, здійснених у своєму житті.

Дякуємо за цікавий, новий формат, якій зорієнтований на жінок та їх розвиток. Приємно, що існують такі заходи, оскільки інформація є дійсно змістовною та актуальною.

Наукове товариство ННІ №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X