Українська версія сайту

УЧАСТЬ МАГІСТРІВ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ЗАНЯТЬ

05-11-2015

Важливу роль в навчальному процесі курсантів НАВС та отримання ними знань і навичок, необхідних для майбутньої професії є закріплення пройденого теоретичного матеріалу практичним досвідом, що можливо при взаємодії з практичними працівниками ОВС, прокуратури, суду та інших правоохоронних органів.

Відповідно до Наказу НАВС «Про закріплення за кафедрами здобувачів ступеня вищої освіти магістра навчально-наукового інституту заочного навчання для проходження педагогічної практики» від 06.10.2015 № 1438 викладачами кафедри досудового розслідування ННІПФПСКМ НАВС Кулик М. Й. та Моргун Н. С. проведено заняття з навчальної дисципліни «Кримінальний процес» за участю магістрів заочної форми навчання, які є діючими працівниками слідчих підрозділів.

27 жовтня 2015 року викладачем Кулик М. Й. спільно з магістром, який перебуває на посаді старшого слідчого слідчого відділу Подільського РУ ГУМВС України в м. Києві, Кузьменком Олександром Миколайовичем було проведено семінарське заняття з теми: «Оскарження рішень, дій чи бездіяльності під час досудового розслідування».

Викладач Моргун Н. С. з участю магістра, який є діючим слідчим слідчого відділення Олевського РВ УМВС України в Житомирській області, Хандожком Євгеном Юрійовичем провела практичне заняття з теми: «Зупинення і закінчення досудового розслідування».

Під час заняття магістрами були надані кваліфіковані відповіді на поставлені запитання курсантів, розглянуто реферативні повідомлення, вирішено практичні завдання. На останок вони побажали натхнення, успіхів курсантам у навчанні та професіоналізму в майбутній професійній діяльності.

Таким чином, заняття із залученням магістрів заочної форми навчання сприяло формуванню професійної майстерності курсантів і допомогло їх особистісному зростанню в їх майбутній професії.

 

Інформація підготовлена:

М. Й. Кулик, Н. С. Моргун

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X