Українська версія сайту

Участь здобувачів вищої освіти у XV міжвузівській конференції з кримінології

09-11-2016

4 листопада, у місті Харкові, на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася XV міжвузівська конференція з кримінології, присвячена «Злочинності як суспільній проблемі та шляхам її вирішення в Україні». В конференції брали участь студенти найпрестижніших юридичних вузів країни, тому курсанти ННІ № 1 НАВС із гідністю представили свій навчальний заклад.

Під керівництвом завідувача кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права Юрія Левченка курсант 4-го курсу Кристина Попова підготувала змістовну доповідь про злочинність серед неповнолітніх, причини і умови, шляхи її подолання, з якою виступала у пленарному засіданні. Також вона продемонструвала статистичні дані, що відобразили сучасний стан такої злочинності і наголосила на актуальності даної проблематики. Наші курсанти    3-го курсу Юлія Лінда, Лілія Ніколюк, Любов Красносельська взяли участь у засіданні 3 секції,  тематика якої була присвячена окремим видам злочинів.

Здобувачі вищої освіти приділили особливу увагу проблемі віктимності серед неповнолітніх, розповіли про можливі шляхи її подолання та звернули увагу на досвід зарубіжних країн. Тема дослідження в Україні є новою, дискусії тривали доволі довго,  у слухачів виникало багато питань та вони змогли дійти до консенсусу. Нікого не залишив байдужим виступ здобувача освітнього ступеня магістр ННІ №1 НАВС Кристини Гребенюк щодо організованої злочинності в Україні, вона висвітлила не лише теоретичні дані, а й поділилася практичним досвідом подолання даної проблеми.

Організатори конференції дуже вдячні представникам НАВС за їх внесок в дослідження проблематики конференції. Всі учасники були нагороджені сертифікатами та навчально-науковими матеріалами, що видані кафедрою кримінології та кримінально-виконавчого права університету.

Координатори конференції сподіваються на подальшу плідну наукову міжвузівську співпрацю.

                  Кафедра кримінології та кримінально-виконавчого права

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X