Українська версія сайту

Усвідомлений вибір професії в сучасних умовах

09-10-2017

З  метою проведенням заходів виховного характеру впродовж тижня здобувачами освітнього ступеня магістра проведено зустрічі з курсантами 205 та 202 навчальної групи ННІ №1.

Проводили бесіду здобувачі освіти ступеню магістра: Маргара Дмитро, Лежай Ярослав та Анна Конончук і Владислав Сулацький, які вражали курсантів просвітньою програмою, розповідями про можливості в науковій діяльності, навчанні та дозвіллі в навчальному закладі, майбутнім практичним працівникам було доведено соціальне значення професії правоохоронців у суспільстві, особливості здобуття професії та шляхи побудови успішної кар’єри. Також були висвітлені деякі моменти з практичної діяльності, а саме взаємодії теорії з практикою.

Під час  зустрічі магістри наголосили, що навчання в нашій академії заключається не тільки в здобутті вищої юридичної освіти, а й в отримання цікавих і корисних навиків, які в подальшому допоможуть у роботі та і у житті в цілому.

Захід завершився виявленням бажання в подальшому проводити подібні зустрічі та планувати спільні культурно-масових заходи. 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X