Українська версія сайту

Увага! Діти на дорозі – сприяння правовому вихованню дітей.

29-04-2015

З таким девізом та таким же хорошим і світлим настроєм 22.04.2015 року від імені  співробітників  Солом’янського  ВДАІ  ГУ МВС  України   в м. Києві, активом курсантського самоврядування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Синоверським А.І., Гнатюком М.А., Дончевським В.С. та Добролежою А. А. провели на базі бібліотеки ім. Чапаєва в  м. Києві просвітницьке заняття з дітками ДНЗ №712.

Щирі посмішки та увага панували в аудиторії, де проводилось просвітницьке заняття. «Від безпеки дорожнього руху залежить життя та здоров’я усіх учасників дорожнього руху» - наголошували правоохоронці юним учасникам навчальних занять.

Виконанню поставлених перед співробітниками ДАІ та курсантами завдань сприяло, педантичне ставлення до виконання своїх функціональних обов’язків: активіста курсантського самоврядування  ННІПФПСКМ НАВС рядового   міліції  Синоверського   Андрія Івановича   та активу бібліотеки ім. Чапаєва Оксаною Павлівною, які підготували проведення в край необхідного та захопливого заходу.

Вміле поєднання гри та консультування з приводу дотримання Правил дорожнього руху дали свої результати. Малі учасники дорожнього руху активно брали участь у заходах та ставили цікаві та доцільні питання курсантам академії. Велика кількість загадок, квестів, творчих завдань, казок, ситуативних задач та практичних занять, одне з яких полягало у тому, що вихованці садочка особисто змогли намалювати і запропонувати нові найрізноманітніші знаки дорожнього руху, та на мить відчути себе творцями  правопорядку на дорозі. Дали змогу в повній мірі відчути атмосферу і захват дітей у цій веселій справі.

Наостанок дітлахи залишили свої щирі побажання для співробітників ДАІ та для курсантів академії, що підкріпили різнокольоровими малюнками в знак дружби між дітьми та правоохоронцями, а в свою чергу вихователі і дирекція ДНЗ спільно з керівником по виховній роботі, виявили бажання щодо подальшої співпраці та  проведення найближчим часом низки подібних просвітницький заходів серед дитячих садочків в такому ж дусі.

 ВСГР ННІПФПСКМ,

за матеріалами курсантського

самоврядування інституту.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X