Українська версія сайту

В академії розпочав роботу розмовний клуб англійської мови «Proud to be Ukrainian»

30-09-2022

Для належного опанування фахових компетенцій майбутніми працівниками сфери правопорядку, у межах активізації євроінтеграційних процесів і національно-патріотичного виховання для першокурсників навчально-наукового інституту № 1 започатковано діяльність розмовного клубу «Proud to be Ukrainian».

В академії розпочав роботу розмовний клуб англійської мови «Proud to be Ukrainian»

На перших зустрічах зі здобувачами вищої освіти координатор клубу – фахівець  відділу виховної, соціальної роботи та дозвілля Альона Калініченко окреслила пріоритетні завдання: удосконалювати розмовні вміння, рівень володіння граматичними конструкціями, розширювати словниковий запас, долати бар’єри міжособистісної комунікації та формувати навички, необхідні для публічних виступів. Учасники спільно обрали напрями тематичних зустрічей, зокрема заплановано: обговорення актуальних суспільних процесів, регіональних особливостей України, визначних місць і культурних пам’яток, а також улюблених книг і фільмів.

В академії розпочав роботу розмовний клуб англійської мови «Proud to be Ukrainian»

Вільне володіння англійською мовою та утвердження у свідомості здобувачів вищої освіти патріотичних цінностей, поваги до національної культури сприяють розвитку інтелектуального потенціалу молоді, самореалізації та професійного зростання майбутніх поліцейських.

ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X