Українська версія сайту

В гостях у полку поліції особливого призначення

23-05-2017

19 травня курсанти 203 навчальної групи разом із заступником директора інституту Олексієм Калюком та професором кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки Олегом Ємчуком відвідали День відкритих дверей у полку поліції особливого призначення №1 ГУНП у м. Києві.   Керівництво полку особисто розповіло майбутнім офіцерам про діяльність підрозділу, специфіку роботи, вимоги до кандидатів на службу, запрошуючи всіх бажаючих вступити до них.

В гостях у полку поліції особливого призначення

Курсанти мали можливість оглянути зброю та спецзасоби, що використовуються у службовій діяльності поліцейських. Також ознайомитися з діяльністю чергової частини, порядком прийому повідомлень про злочин чи правопорушення та реагуванням на них.

Без минулого не має майбутнього. Тому і не дивно, що на території полку є музей в якому зібрані усі відомості про історію виникнення та розвитку полку. Курсантам було цікаво дізнатися чому був сформований перший підрозділ, хто його очолював та ще багато інших питань якими вони просто засипали оповідача.

В гостях у полку поліції особливого призначення

Нікому не секрет, що працівники поліції повинні бути фізично витривалими та мати стійкий характер, щоб вміти протистояти зовнішнім чинникам. Ці та інші якості вони можуть розвинути у добре обладнаному та зручному для тренувань спортзалі, який відкритий для них щодня.

В гостях у полку поліції особливого призначення

Сюрпризом для наших курсантів став тир, в якому вони могли випробувати зброю підрозділу. На кінець зустрічі курсантам був представлений кіл-хаус – спеціально облаштований критий полігон, де спецпризначенці відпрацьовують навики прицільної стрільби в умовах, максимально наближених до реальних. Не обійшлося і без демонстрації типових ситуацій з якими стикаються поліцейські, всі присутні були вражені майстерністю рухів та високим професіоналізмом.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X