Українська версія сайту

В ННІ №1 розпочалася педагогічна практика здобувачів ступеня вищої освіти магістра

26-09-2016

Педагогічна практика є складовою частиною освітнього процесу та обов’язковим компонентом підготовки здобувачів ступеня вищої освіти магістра. Практика забезпечує поєднання теоретичної підготовки здобувачів з практичною діяльністю. Практика та освітній процес нерозривно пов’язані, це ті складові без яких неможливо підготувати високоякісного спеціаліста-правоохоронця.

Відповідно до наказу НАВС від 16.09.2016 року №1309 «Про закріплення здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право» Навчально-наукового інституту № 4 за кафедрами академії для проходження педагогічної практики»на кафедрі Економічної безпеки розпочалась педагогічна практика.

Згідно навчального плану підготовки здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право» НАВС своє перше заняття провів старший лейтенант поліції Телєгін С.І., він провів семінарське заняття з навчальної дисципліни «Економіко-правовий аналіз» у курсантів 405 навчальної групи   ННІ №1 Національної академії внутрішніх справ.

Метою педагогічної практики, відповідно до нормативних документів, є: закріплення і поглиблення теоретичних знань, отриманих під час вивчення дисциплін психолого-педагогічного циклу; поглиблення отриманих теоретичних знань та їх застосування у розв’язанні конкретних педагогічних завдань; проведення згідно з розкладом під безпосереднім керівництвом керівника практики фрагменту семінарського (практичного) заняття у реальній навчальній групі; виявлення педагогічних здібностей на основі першого досвіду педагогічної діяльності, формування навичок самоосвіти та самовдосконалення; формування професійних якостей з проведення семінарських і практичних занять, у тому числі й тренінгових.

Основними завданнями що стоять перед здобувачами ступеня вищої освіти магістра під час проведення педагогічної практики є завдання щодо: формування вмінь та навичок педагогічного впливу на особистість, використання професійної риторики, активізації навчальної діяльності курсантів, вміння застосовувати способи та прийоми оцінювання навчальної діяльності у вищій школі. Застосування саме тих засобів навчання, що відповідають дидактичним принципам, враховуючи вікові та психологічні особливості як курсантів так й конкретні умови навчання. Вміння здійснювати психолого-педагогічний аналіз відвідуваного заняття та самоаналіз власного заняття, самостійно вивчати передовий педагогічний досвід, узагальнювати та використовувати його у професійній діяльності.

          Завідувач кафедри Економічної безпеки Лариса Герасименко

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X