Українська версія сайту

Вибори молодших командирів на курсі магістратури

12-02-2015

Молодший командир – це завжди приклад та наставник для слухачів та підлеглих, помічник для керівництва. Але в першу чергу це людина, яка має авторитет серед однокурсників… Це повинен бути слухач, який відповідає ряду критеріїв та вимог, а головне, він повинен бути вибраний більшою частиною колективу. Тому, 11 жовтня 2014 року, вперше в історії магістратури молодші командири були обрані на прямих виборах шляхом таємного голосування.

Перед початком голосування підполковник міліції Швець Дмитро Володимирович вказав на порядок обрання молодших командирів та ознайомив слухачів з відповідним наказом НАВС.

Проректор Національної академії внутрішніх справ Чернявський Сергій Сергійович, який також був присутній під час волевиявлення слухачів магістратури наголосив, що такий порядок призначення молодших командирів є нововведенням, яке передбачене відповідним положенням та передбачає відсутність тиску. Слухачі обирають тих командирів з якими їм краще працювати.

Начальник факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Мисько Олексій Миколайович наголосив на важливості такої посади, як молодший командир, зачитав нормативне закріплення їх функціонування та визначив властивості, які повинна мати людина що керує іншими.

Після цього розпочався сам процес голосування. Слухачі отримали виборчі бюлетені, в яких на кожну вакантну посаду пропонувалося по три кандидати та, зробивши вибір кинули їх до скриньок. Лічильна комісія, яку було обрано шляхом відкритого голосування підбла підсумки та оголосила офіційні результати. Так посаду помічника начальника курсу обійняв лейтенант міліції Жидкий Д., старшини – лейтенант міліції Іванюк Б., командирами навчальних груп було обрано лейтенанта міліції Кирдана Б. (101 н.г.), лейтенанта міліції Лаврика А. (102 н.г.), лейтенанта міліції Борзова Я. (103 н.г.) та лейтенанта міліції Гжимайла Б. (104 н.г).

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X