Українська версія сайту

Відеоконференція про правила поведінки в соціальних мережах

18-01-2021

Дисципліна та самоконтроль -це вибір для тих, хто не хоче пливти за течією, а бажає самостійно покращувати своє життя. Завдяки дисципліні, поведінка людей приймає упорядкований характер, вони звикають контролювати свої вчинки і відчувати ту грань, яка відділяє їх від правопорушень.

Відеоконференція про правила поведінки в соціальних мережах

15 січня 2021 року для здобувачів вищої освіти навчально-наукового інституту №1 старшим викладачем кафедри інформаційних технологій та кібербезпеки Владиславом Школьніковим відбулася відеоконференція за допомогою додатку Zoom. Метою відеоконференції було попередження надзвичайних подій, дисциплінарних проступків та зміцнення стану дисципліни й законності, належного дотримання норм поведінки та культури в соціальних мережах. Проведення роз’яснювальних бесід зі здобувачами вищої освіти передбачало пояснення негативних наслідків розміщення на особистих сторінках у соціальних інтернет-мережах інформації, фото- й відеоматеріалів, які можуть компрометувати чи дискредитувати працівника поліції, правоохоронні органи або мати резонанс у суспільстві.
Метою онлайн зустрічі стало формування в курсантів свідомого ставлення до власної безпеки, репутації та ефективного проведення дозвілля.

Відеоконференція про правила поведінки в соціальних мережах

Незважаючи на карантинні заходи, продовжується позанавчальна робота із курсантами. Тож працюйте над собою і завжди робіть правильні висновки!

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X