Українська версія сайту

Відвідування історичних місць Києва

25-10-2019

 23 жовтня в позанавчальний час здобувачі вищої освіти ННІ № 1 відвідали «Маріїнський парк» та «Національний музей історії України у Другій світовій війні. Меморіальний комплекс».


Курсанти 1 курсу мали змогу познайомитися з історією Маріїнського парку, який визнано пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення, прогулятися схилом до Паркової дороги, милуватися красою будинку Верховної Ради й Маріїнського палацу. Вони ознайомилися з розташованими в парку пам’ятником учасникам Січневого збройного повстання 1918 року, монументом Миколі Ватутіну, статуєю «Київські каштани».

Курсанти 2 курсу здійснили екскурс по меморіальному комплексу, до якого входять: музей з монументом «Батьківщина-мати», головна площа з Алеєю міст-героїв і скульптурними композиціями «Форсування Дніпра» й «Передача зброї», галерея героїв фронту і тилу з бронзовими горельєфними композиціями, чаша «Вогонь Слави». Також вони з зацікавленістю ознайомилися з літаком Лі-2, гелікоптером Мі-24В, виставкою бойової техніки і озброєння.

 

                                                                                                       Навчально-науковий інститут № 1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X