Українська версія сайту

ВІДВІДУВАННЯ ПРАЦІВНИКАМИ ТА КУРСАНТАМИ ІНСТИТУТУ ВИСТАВКИ «ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА - 2016»

17-10-2016

Для підвищення рівня знань у галузі спеціальної техніки доцент кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування інституту Кобець М.В. разом з курсанти 3-го курсу інституту відвідали 12 жовтня 2016 року ХІІІ Міжнародну спеціалізовану виставку "Зброя та безпека - 2016» у Міжнародному виставковому центрі. Організаторами цієї виставки були Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство оборони України, Служба безпеки України, Державна прикордонна служба України та інші відомства.

Перед поліцією стоять складні завдання щодо профілактики правопорушень під час охорони публічного порядку, захисту громадян від нападів та боротьби зі злочинністю.

Ця повсякденна робота вимагає наявності досконалих знань у галузі правоохоронної діяльності, яка ставить своєю метою Національна академія внутрішніх справ.

Одне із складових підготовки майбутнього правоохоронця, відповідно до навчальних планів, є вивчення спеціальної техніки органів Національної поліції та прийомів її застосування.

Відомі вітчизняні виробники представили широкий спектр спеціальної техніки, засобів електрозв'язку та індивідуального захисту, а також військового озброєння, безпілотних розвідувальних літальних апаратів і багато іншого.

Під час відвідування цієї виставки курсанти академії взяли участь у науково-практичному семінарі, що проводили науковці та представники різних компаній, де ознайомилися з новітніми технологіями у сфері спеціальної техніки та озброєння силових структур України.

Цей захід значно розширив спектр теоретичних знань курсантів щодо практичного застосування спеціальної техніки, засобів електрозв'язку та індивідуального захисту, зброї, іншого обладнання у майбутній практичній діяльності після закінчення академії.

Кафедра спеціальної техніки

та оперативно-розшукового документування 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X