Українська версія сайту

Відвідування виставки PinchukArtCentre

31-03-2015

29.03.2015 року курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції відвідали всім відому виставку міста Києва "Пінчук арт-центр",  про яку  всі багато чули.

Незважаючи на те, що погодні умови не сприяли, заради цікавості та культурного саморозвитку ми все-таки потрапили на виставку.

PinchukArtCentre — це міжнародний центр сучасного мистецтва XXI сторіччя, відкрита платформа для митців, мистецтва та суспільства.

PinchukArtCentre розташовано в старовинному архітектурному ансамблі Бесарабського кварталу Києва, який було відреставровано на початку XXI ст. Архітектурний проект та дизайн внутрішнього простору арт-центру було розроблено французьким архітектором Філіпом Кіамбаретта.

Центр розташовано на 6 поверхах і він об'єднує виставкові зали на 4-х поверхах, Загальна площа арт-центру становить понад 3000 м².

З моменту відкриття арт-центр став одним з найулюбленіших місць української молоді, всіх киян, а також чисельних туристів столиці.

Завдяки PinchukArtCentre Київ став ще одним помітним місцем на мапі світового сучасного мистецтва.

Найбільш запам'ятовуючою для нас стала звичайна шафа посеред білої кімнати, в якій потім, ми виявили невеликий плазмовий екран з відеороликом. На нашу думку, тут, задумка автора полягала більше у психологічному тиску на людський мозок у зачиненому середовищі, ніж на показ відеоролику. Саме тому, цей експеремент нас і зацікавив.

Взагалі, час сплинув дуже швидко, поки ми обійшли всі представлені нам зали, адже ми і не думали, що сучасне мистецтво можна висвітлити з таких різних сторін, як це було представлено авторами різних країн.

 

ВСГР ННІПФПСКМ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X