Українська версія сайту

Виховна бесіда з етикету

07-12-2020

Для досягнення високого рівня суспільної користі роботи поліції, кожний працівник цієї системи повинен усвідомити соціальну значущість своєї діяльності та її результатів. У контексті цієї проблеми на перше місце висуваються професійно-психологічні та моральні якості особистості майбутнього  правоохоронця, які й відіграють головну роль у створенні позитивного іміджу органів правопорядку в очах громадян і українського суспільства загалом.

Виховна бесіда з етикету

Саме тому, 6 грудня, для курсантів 3-го курсу навчально-наукового інституту №1 з виховною бесідою було запрошено інспектора Прикарпатського факультету, фахівеця з питань етикету - Альону Калініченко.
Доповідач наголосила, що необхідна складова успіху кожного майбутнього працівника поліції — позитивний імідж, який зробить професійно-психологічний портрет завершеним і досконалим. Під час бесіди було обговорено ряд актуальних питань, що цікавили здобувачів вищої освіти та проаналізовано правильну поведінку курсантів у суспільстві. Позитивним є те, що кожен присутній своєю заінтересованістю доводив усвідомлення у своїх професійних успіхах значущості авторитету поліції серед населення.

Виховна бесіда з етикету

Також увагу було приділено культурі правоохоронця, що означає толерантне ставлення до інших, вчасне виправлення помилок, усунення недоліків та багато іншого. 

Зустріч пройшла дуже вдало та кожен зміг підкреслити для себе, на що варто звернути увагу, задля досягнення поваги та авторитету у суспільстві.

Заходи відбулися з дотриманням всіх карантинних обмежень.

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X