Українська версія сайту

Виховання молоді інституту

20-11-2016

Протягом останнього місяця настоятель академічних храмів при НАВС, фахівець відділення соціально-гуманітарної роботи інституту протоієрей Віталій Приходько, з метою зближення курсантів з храмом, вирішив провести бесіди з усіма групами 3-го курсу.

Храм Богоявлення діє на території інституту з 19 січня 2005  року і всі бажаючі можуть його відвідати в любий час. Протоієрей Віталій вважає, що всі, хто прийняв християнство та хрещений, не повинен обходити церкву стороною. Кожен з нас хоча б раз, але звертався до Бога, чи то коли хворіли близькі, чи перед екзаменом, чи просто щось попросити.

Найприкріше те, що ми згадуємо про це тільки тоді, коли нам щось потрібно. А в інший час забуваємо про заповіді, нехтуємо своє совістю та лихословим.  Адже як говорив Св. Капріан «Кому Церква не Мати, тому Бог - не Батько».

Священний Віталій наголосив, що наша душа вбирає в себе негатив, який ми робимо. І чим більше його, тим важче нам далі буде жити.

На кінець лекції кожен міг зробити для себе висновок, що потрібно слідкувати за своє мовою, за своїми вчинками, поважати один одного та хоча б іноді навідуватися в храм, адже майже всі ми християни і це не тільки слово, а  й стан душі важливі складові нашого життя. 

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X