Українська версія сайту

Виховна робота кураторів навчальних груп

23-05-2017

17 травня в рамках патріотичного виховання і промоції спорту, серед здобувачів вищої освіти, куратор  204  навчальної групи інституту, старший викладач кафедри адміністративного права і процесу  Марина  Співак разом  зі своїми підопічними відвідали виставку-музей досягнень братів Кличків.

Кураторство є одним з головних стратегічних напрямків виховної роботи у вищому навчальному закладі, робота яких націлена на вирішення одного з важливих завдань вищої школи – сприяти становленню суспільної позиції та моральному самовизначенню особистості кожного здобувача.

Так, як робота кураторів спрямована на здобуття молоддю соціального досвіду поведінки, формування національної самосвідомості, виховання молоді у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу Марина Співак розповіла про цікаві моменти із життя легенд світового професійного боксу Віталія та Володимира Кличко.  Разом ознайомилися із ексклюзивними трофеями легендарних чемпіонів, які вони презентували музею, а також цікавим мультимедійним шоу, створеного німецькими фахівцями.

Курсанти зрозуміли, що всі досягнення – це здобуті спільними зусиллями братів, які завжди і будь-де підтримували один одного, вірили у власні сили і наполегливо працювали, щоб реалізувати свої мрії.

Виховна робота в академії вимагає від куратора необхідного рівня підготовки, для того, щоб вміло згуртувати колектив, віднайти такі заходи, які б розширювали кругозір курсанта.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X