Українська версія сайту

VIІI Чемпіонат України з гирьового спорту

20-03-2017

У період з 24 по 27 лютого поточного року курсанти інституту приймали участь у VIІIчемпіонаті України з гирьового спорту серед вищих навчальних закладів, який відбувся на базі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. 

Національний вид спорту, який підвищує свою популярність з кожним роком набирає все більші оберти і багато здобувачів плідно тренуються у спортивному комплексі інституту під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри вогневої та спеціальної підготовки заслужених майстрів спорту Валентина Бондаренка та Андрія Мартишка.

Досвідчені спортсмени знають, що основа гирьового спорту – дві фізичні якості: сила і витривалість, сплав яких дає нову якість – силову витривалість, яка досягається наполегливою працею протягом довгого часу.

На чемпіонату у напруженій боротьбі в особистій першості майбутні правоохоронці продемонстрували гідний результат праці над собою –  вибороли дві срібні та одну бронзову нагороду.

Срібними призерами чемпіонату України стали курсанти 205 навчальної групи Євгеній Чиж (вагова категорія до 60 кг.) та 406 – Олег Іващук (вагова категорія до 70 кг.)

Бронзову медаль виборов курсант 406 навчальної групи Денис Островерхов  у ваговій категорії до 75 кг.

Пишаємось переможцями і такими спортсменами, які щоденно працюють над собою та мають високі результати!

                                                            Кафедра вогневої та спеціальної фізичної підготовки
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X