Українська версія сайту

Вікторина визначила кращих знавців з дисципліни «Кримінальний процес»

05-12-2016

З нагоди завершення першого семестру, 2 грудня в інституті, членами юридичної клініки «Захист» за підтримки старшого викладача кафедри «Досудового розслідування» Марини Кулик, Надії Моргун та Ксенії Плєви було організовано та проведено вікторину на тему «Знавці кримінального процесу».

У вікторині взяли участь курсанти 3-х курсів факультету № 1 та факультету № 2. Захід проводився з метою підвищення рівня знань курсантів з навчальних дисциплін «Кримінальний процес» та «Досудове розслідування», формування навичок та вмінь застосовувати отримані знання на практиці, а також задля розвитку вміння працювати в колективі.

Програма вікторини складалася з двох етапів теоретичного та практичного, де під час першого етапу командам було запропоновано відповісти на теоретичні питання з дисципліни кримінальний процес, а вже під час другого, командам було запропоновано розв’язати практичні задачі з дисципліни досудового розслідування.

За результатами проведеного заходу перемогу здобула збірна команда  факультету № 1. Найкращими учасниками вікторини стали Артем Буртак,  Ірина Балашова, Владислав Марченко та Сергій Брік.

Вікторина визначила кращих знавців з дисципліни «Кримінальний процес».

За участь у вікторині всі команди отримали грамоти та подяки від керівництва інституту.

                                                                     Юридична клініка "Захист"
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X