Українська версія сайту

Вікторина з організації протидії економічній злочинності та корупції в Україні

10-12-2014

Відповідно до плану заходів інституту науково-педагогічними працівниками кафедри економічної безпеки 09 грудня 2014 року о 15.00 в  навчальній аудиторії № 33 організували та провели вікторину серед курсантів  3-го курсу (301, 302, 306 навчальних груп) факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства на тему: «Організація протидії економічній злочинності та корупції» за участю керівництва інституту, членів кафедри економічної безпеки, начальника відділу оперативного супроводження адміністрування  ПДВ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві, підполковника податкової міліції Чуба Антона Володимировича.

Перше завдання складалося з тестових питань щодо протидії корупційним діянням, друге вирішити практичне завдання щодо документування корупційного діяння.

Також перед курсантами виступив практичний працівник Чуб А.Г., який розповів курсантам та гуртківцям про особливості виявлення та припинення податкових злочинів підрозділами податкової міліції  у взаємодії з оперативними підрозділами ДСБЕЗ МВС.

Враховуючи правильність відповідей на тестові завдання, оригінальність, конструктивність та знання нормативно-правової бази при вирішенні ситуаційних завдань, конкурсною комісією були оцінені та встановлені переможці даної вікторини:

1 місце – 306 група;

2 місце – 301 група;

3 місце – 302 група.

 

Вітаємо переможців!

 

Кафедра економічної безпеки ННІПФПСКМ НАВС

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X