Українська версія сайту

Високі спортивні досягнення – результат щоденних виснажливих тренувань

29-09-2017

Курсант 4-го курсу ННІ №1 Анатолій Хмелюк прийняв участь у змаганні за кубок "Юна Україна" серед молоді по боротьбі, у рамках якого провів три поєдинки.

У першій зустрічі самбіст отримав перемогу, здійснивши досить швидко та впевнено за 23 секунди больовий прийом на руку. У другому поєдинку за вихід у фінал зустрівся з досить досвідченим суперником, з яким раніше мав поєдинки й особистий рахунок по зустрічам був рівним 1:1. Але цього разу вдача посміхнулась супернику Анатолія. Третій поєдинок за бронзову нагороду відбувався по сценарію першого - отримана швидка перемога больовим прийомом на коліно за 28 секунд.

На досягнутих результатах курсант інституту не зупинився і вирішив взяти участь на наступний день у Всеукраїнському турнірі пам'яті ЗТУ   Р.О. Школьникова серед дорослих. Так, він провів 2 повноцінних поєдинки та один фіктивний, тобто до першого поєдинку суперник Анатолія був недопущений, так як не пройшов контроль форми. Другий напівфінальний поєдинок виграв впевнено з рахунком 8:0 і вийшов до фіналу. Фінальний поєдинок відбувався з суперником, який на десять років старший, проте в цьому поєдинку Анатолій отримав перемогу, яка далася йому досить важко, так як пройшли повну дистанцію 5 хвилин, рахунок 3:1 у користь Анатолія.

Сам переможець Анатолій Хмелюк зазначає: «Змагання проводились на досить високому рівні. Оскільки Україна є одним із лідерів у розвитку боротьби самбо у світі, то такі змагання популяризують цей красивий вид спорту. Я щиро хотів би подякувати своїм тренерам Геннадію Горохову та Марселю Хасанову за допомогу, спрямовану на досягнення мною спортивних висот!»

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X