Українська версія сайту

Візит до ННІ № 1 НАВС делегації Вищої школи поліції ФРН (м. Мюнстер)

13-09-2016

 Візит до ННІ № 1 НАВС делегації Вищої школи поліції ФРН (м. Мюнстер)

 

    13 вересня 2016 року  делегація Вищої школи поліції з м. Мюнстера,  у складі декана факультету безпеки дорожнього руху Генца Альберта Штумпена та начальника відділу міжнародних зв’язків Ларе Вегнера, відвідали навчально-науковий інститут № 1 Національної академії внутрішніх справ.

    Метою візиту є ознайомлення з історією, структурою, організацією освітнього процесу та науково-дослідною діяльністю в академії, обговорення перспектив подальшого співробітництва між НАВС та Вищою школою поліції ФРН (м. Мюнстер).

    Зарубіжні колеги ознайомилися з матеріально-технічною базою забезпечення освітнього процесу в навчальному закладі, бібліотеками, психотренінговим цетром. Відвідали навчальні заняття з оперативно-розшукової діяльності, яке проходило на базі навчального полігону за участю працівника з практичних підрозділів Національної поліції та з криміналістики, яке відбувалось у навчальному райвідділі. 

    Також були вражені кількістю спортивних майданчиків, які використовуються для фізичного загартування курсантів і слухачів академії та спортивним комплексом, в якому в цей час відбувалось практичне заняття.

    Ми раді дружній співпраці із зарубіжними колегами та надіємось на подальше співробітництво.

 

                                      Журналіст наукового товариства Руслана Дон

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X