Українська версія сайту

Вплив Інтернету на розвиток молодої людини в процесі формування її особистості

14-11-2016

Такою темою була правопросвітницька лекція для учнів 3-х та 4-х класів Київського ліцею № 144 ім. Григорія Ващенка, що відбулася 10 листопада. Члени юридичної клініки «Захист» Олеся Буряченко та Дмитро Столяренко провели чотири цікавих уроки та навчальних гри з демонстрацією фільмів.

Цікавим було те, що даний освітній заклад серйозно відноситься до впливу Інтернету на школярів та самостійно проводить різноманітні види тренінгів для них. Це було зрозуміло з підготовленості самих учнів, які відповідаючи на запитання показали обізнаність з даної тематики.

Не викликає сумнівів той факт, що розвиток інформаційних відносин у сучасному суспільстві набуває всепланетного масштабу, і тому, зважаючи на це, під час проведення інтерактивних уроків та виконання тематичних завдань нами, перед учнями, піднімались нові питання, що безпосередньо стосуються етики спілкування в соціальних мережах.

Загалом мету проведених занять членами юридичної клініки «Захист» було досягнута, що підтверджується високою оцінкою з боку адміністрації та педагогами Ліцею та їхньою вдячністю за виконану нами роботу.

Юридична клініка "Захист"

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X