Українська версія сайту

Вплив соціальних мереж на формування особистості дітей

02-12-2016

З такою темою члени юридичної клініки «Захист» Попова Кристина та Кундельська Ірина відвідали Ліцей № 144 ім. Г. Ващенка та провели комплекс занять для учнів 2-4 класів.

Зважаючи на те, що раніше Інтернет був зорієнтований переважно на пошук необхідної інформації, то сьогодні постав новий аспект - життя у віртуальному світі через такі сайти, як Вконтакте.ру, Facebook.com, Formspring.me і багато інших. З’явившись буквально років 5-6 тому, ці сайти охопили всіх, насамперед молодь, а згодом і представників старшого покоління. Люди стали проводити там величезну частину свого часу, спілкуючись, завантажуючи і розглядаючи фотографії чи відео тощо. Тому, враховуючи актуальність цієї тематики, курсанти розповіли про плюси та мінуси соціальних мереж та їх вплив на формування як на здоров’я, так і на психологію дитини.

Також, Запорожець Анастасія та Юзько Катерина відвідали ЗОШ № 69 та провели заняття за вищезазначеною тематикою вже для учнів 9-х класів. Тому що, дана тема важлива не тільки для молодших класів, а й для підлітків, які вже перебувають на стадії становлення їх як певного члена в суспільстві та вираження своєї індивідуальності.            

Отже, члени ЮК «Захист» наголосили на небезпеці, яка може загрожувати дітям у разі розміщення інформації щодо себе на своїй персональній сторінці, на пріоритет живого спілкування дітей та раціонального використання мережі Інтернет і соціальних мереж. 

                                                          Юридична клініка "Захист"
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X