Українська версія сайту

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ, КУРСАНТІВ І СТУДЕНТІВ «ПРАВА ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ І ПРАКТИКИ»

27-11-2014

21 листопада 2014 року на базі Національної академії Служби безпеки України відбулась всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, курсантів і студентів «Права людини і громадянське суспільство в Україні: проблеми теорії і практики». Організаторами цього заходу була Служба безпеки України, Національна академія Служба безпеки України, Міністерство освіти і науки України. У конференції приймали участь т.в.о. ректора Національної академії Служба безпеки України, генерал-майор, Мусієнко І. І., в.о. проректора з наукової роботи Національної академії СБ України, Мамченко С.М., завідувач кафедри теорії та історії держави і права ННІКРД Національної академії СБ України, Окіпнюк В.Т., начальник відділення науково-методичного забезпечення вищої освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН Україн, Погребняк В.П., директор Інституту УДО України КНУ імені Тараса Шевченка, Штучний В.В., перший заступник начальника Державного науково-дослідного інституту МВС України, Кривлапчук В.О., представники підрозділів Центрального управління, науково-дослідних і навчальних установ Служби безпеки України, науковці Міністерства освіти і науки України, наукові співробітники, викладачі, студенти і курсанти  провідних вищих навчальних закладів системи МВС, СБ  та прокуратури України.   

Навчально-науковий інститут підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції НАВС на всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених, курсантів і студентів представляли: доктор юридичних наук, доцент, професор кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування ННІПФПСКМ НАВС Сервецький І.В., кандидат юридичних наук, викладач та керівник кафедрального наукового гуртка кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування ННІПФПСКМ НАВС Марков М.М., курсант 3-го курсу Факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції: Буймістр Г.В. Тези доповідей будуть опубліковані у збірнику матеріалів всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, курсантів і студентів науково-практичної конференції (Київ, 21 листопаду 2014 р.).

На конференції обговорювалися питання генезису та сучасних тенденцій розвитку теорії та практики прав людини і громадського суспільства, національні та міжнародні аспекти забезпечення прав людини в Україні в сучасний період, кримінальні та кримінально-процесуальні проблеми забезпечення прав людини тощо.

Здобута науково-педагогічним працівником кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування ННІПФПСКМ Сервецьким І.В., Марковим М.М. та курсантами ННІПФПСКМ інформація та отриманні знання на проведеній конференції будуть використані і впровадженні у навчальному процесі ННІПФПСКМ НАВС.

Керівник кафедрального наукового гуртка

кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового

документування ННІПФПСКМ НАВС

Марков М.М.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X