Українська версія сайту

Участь курсантки ННІ № 1 у тренінгу «Протидія торгівлі людьми»

13-12-2021

З 7 по 10 грудня Громадською організацією "Регіональне Об'єднання Молоді" було проведено тренінг "Протидія торгівлі людьми. Національні механізми взаємодії суб'єктів" в м. Ірпінь. Учасницею від Національної академії внутрішніх справ була капрал поліції Вікторія Бабенко курсантка 3 курсу ННІ № 1.

Захід проведено в рамках проєкту "Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед" за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

Участь курсантки ННІ № 1 у тренінгу «Протидія торгівлі людьми»

Тема протидії торгівлі  людьми доволі широка та стосується всіх сфер життя, потребує роботи фахівців різноманітних галузей.

Впродовж роботи з темої, тренери звертали увагу на те, що прояви дій та впливу відрізняються в кожній конкретній ситуації, але мета лишається незмінною - експлуатація.

Розглядалися питання як вчасно виявити та надати допомогу тим, хто постраждав від торгівлі людьми мовою нормативних документів.

Участь курсантки ННІ № 1 у тренінгу «Протидія торгівлі людьми»

Через практичні вправи та обговорення документів, які спрямовані на роботу з проявами торгівлі людьми, розкривали особливості надання послуг та консультацій.

Головним меседжем було те, що  вчасне перенаправлення та якісне інформування слугує ключовим моментом в наданні допомоги тим, хто потрапив в ситуацію торгівлі людьми.

ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X