Українська версія сайту

Європейська інтеграція та євроатлантичне співробітництво України: історія, сучасність та перспективи

29-09-2017

Під такою назвою 28 вересня в ННІ № 1 відбувся  міжвузівський круглий стіл, присвячений Дню юриста України, який організували члени наукового товариства інституту і працівники кафедри конституційного права та прав людини за участю курсантів Університету державної фіскальної служби України.

Розпочав засідання круглого столу заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи Валерій Власенко, який наголосив на важливості ратифікації угоди про асоціацію, яка є знаковою подією в новій історії України.

Науково-педагогічні працівники кафедри ознайомили учасників заходу з проблемними питаннями, щодо проведення реформ і гармонізації законодавства відповідно до європейських стандартів.

Також, цікавими були наукові доповіді членів наукового гуртка «Конституційного права та прав людини». Найбільш жваві дискусії були викликані доповідями курсантів Університету державної фіскальної служби України, які в свою чергу ґрунтовно змогли висловити точку зору, щодо значення та перспектив виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.          Необхідно зазначити, що в круглому столі брали участь, як здобувачі вищої освіти ступенів бакалавра та магістра, так і студенти академії, серед який активну позицію висловлювали: Юлія Ніжинська, Неля Данильонок, Елла Молодих, Ксенія Черкас, Ірина Розовик, Юлія Совтан, Дмитро Столяренко та Юлія Мирончук.

Приємно відмітити, що захід відбувся в дружній атмосфері на сам кінець зустрічі учасники круглого столу висловили бажання щодо подальшої співпраці та проведення спільних наукових заходів.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X