Українська версія сайту

Європейські стандарти запобігання корупції

14-05-2019

Напередодні святкування Дня Європи кафедра забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування ННІ № 1 провела навчальний практикум для здобувачів вищої освіти 4-го курсу «Європейські стандарти запобігання корупції».

 

Європейські стандарти запобігання корупції

 

Під час навчального практикуму доцент кафедри Олександр Шевчук детально окреслив європейські стандарти та принципи превенції і протидії корупції, а також ситуації, пов’язані з конфліктом інтересів. Також було проаналізовано аспекти міжнародного й українського права щодо протидії корупції.

Під час навчального практикуму курсанти аналізували основні досягнення України в упровадженні відповідних міжнародних стандартів, розробку сталих антикорупційних механізмів, а також наявні проблеми та можливі шляхи їх розв’язання. Захід було проведено за сприяння Ради Європи в межах Спільного проекту Рамкової програми співробітництва «Східного партнерства» РЄ та ЄС «Боротьба з корупцією в Україні» й Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

 

Європейські стандарти запобігання корупції

 

Загалом навчальний практикум відбувся на належному рівні. Кожен здобувач вищої освіти мав можливість не лише набути нові знання, а й висловити власну позицію з означеної тематики.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X