Українська версія сайту

Юні таланти другого курсу інституту

04-11-2016

Талант – це дар людині, який вона повинна завжди розвивати і звичайно ж демонструвати іншим. Тому, 3 листопада, курсанти 2-го курсу ННІ №1 показали свої вміння, кожен з яких приніс із собою любов до поетичного слова, музики, хореографії.

Огляд художньої самодіяльності серед курсантів 2-го курсу надав можливість юним талантам проявити себе в різних жанрах мистецтва. Танець – найбільш хвилюючий зі всіх видів мистецтв, тому не дивно, що Наталія Вітвіцька і Тетяна Мужчина заполонили глядачів ніжністю та граціозністю своїх рухів. Адже музика супроводжує наше життя і здатна відтворити будь-який стан душі людини. Зачарувати своїм співом під силу низці курсантів, адже поєднання поезії з музикою буде завжди битись в одному ритмі з нашим серцем.

Курсантам особливо сподобались ліричні пісні про кохання у виконанні хлопців, так, Вадим Чмель, Владислав Казадаєв, Максим Нечипоренко та Богдан Гречаний отримали бурхливі оплески від глядачів. Ніжність, зворушливість та чарівність жіночого голосів Лілії Лук’яненко, Марини Король та Ірини Дяків зачарували думки та серце усіх присутніх.

У кожній людині закладені творчі начала – вроджені можливості та вміння для створення справжніх ліків для душі. Прагнення до гармонії може стати умовою для розвитку особистості. Все підвладне мистецтву, адже тільки воно здатне піднести людину, прикрасити її життя.

Дякуємо всім, хто зробив цей благородний крок – подарував частинку себе та своєї творчості. Сподіваємось на подальші зустрічі та бажаємо всім курсантам не зупинятись на досягнутому, розвивати своє творче «я» і завжди дарувати оточуючим свій талант.

Відділ соціально-гуманітарної роботи

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X