Українська версія сайту

Юридична клініка «Захист» застерігає та попереджає!

28-02-2017

З метою здійснення правової просвіти серед учнівської молоді, членами юридичної клініки «Захист» Анастасією Запорожець та Максимом Перушко проведено правовий лекторій для учнів 9-го класу спеціалізованої школи № 43 «Грааль» щодо наркоманії, токсикоманії та їх впливу на здоров’я людини.

Так, курсанти впродовж всього заняття розповідали школярам про негативний вплив наркотичних і токсичних речовин на здоров’я людей, про згубність вживання наркотиків для здоров’я підлітків, адже  при вживанні наркотиків розвивається наркоманія – захворювання, при якому психічний і фізичний стан людини, її самопочуття й настрій цілком залежать від наявності в організмі наркотику.

Останнім часом збільшилася кількість випадків вживання підлітками дурманних токсичних речовин, у результаті чого розвивається захворювання токсикоманія. Токсикомани домагаються сп’яніння, вдихаючи аерозольні або отруйні речовини, що випаровуються (здебільшого препарати побутової хімії). Ця звичка дуже небезпечна для дорослої людини і зовсім неприпустима для дітей.

У житті є багато можливостей відчути і побачити цікаве і нове, але для тих, хто спробував наркотики, на цьому всі відчуття і закінчуються. Тому не ставайте на згубний шлях!

                                                                                   Юридична клініка "Захист"
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X