Українська версія сайту

Юридична клініка «Захист» провела правовий турнір «Знавці Закону» для учнів загальноосвітніх та спеціалізованих закладів міста Києва

05-02-2015

Навчально-науковий інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції, а зокрема члени юридичної клініки «Захист», постійно проводять профорієнтаційні заходи для учнів шкіл, ліцеїв та гімназій міста Києва.

В плані роботи юридичної клініки «Захист» на це півріччя запланована більша низка заходів, ніж в минулому семестрі, а деякі з них вже були проведені.

Так, 5 лютого 2015 року було проведено правовий турнір «Знавці Закону» для учнів загальноосвітніх закладів міста Києва. Правовий турнір – комплексний профорієнтаційний та правопросвітницький захід, спрямований на підвищення правової освіти та загальної обізнаності учнів, як важливого аспекту формування нової генерації суспільства - правосвідомої патріотичної молоді.

Даний захід відкрив привітальним словом заступник начальника інституту з навчально-методичної та наукової роботи Олександр Хуторянський.

Турнір був проведений у вигляді «Брейн-рингу», в якому прийняли участь 6 середніх загальноосвітніх та спеціальних закладів, а саме: середня загальноосвітня школа №69, середня загальноосвітня школа №279 ім. П.Григоренко, спеціалізована школа №64, спеціалізована школа №43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу «Грааль», гімназія №109 ім. Т.Г. Шевченка та юридичний ліцей ім. Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ. Кожна команда мала свою назву, свій девіз та капітана. Турнір був проведений в два етапи: відбірковий та фінальні ігри. На відбірковому етапі команди змагались в двох групах, після чого їх лідери вийшли до півфіналу. На кожну гру було розраховано по п’ять питань, а фіналісти мали змогу визначити кращого, відповівши на сім питань.

Переможцями даного турніру стала команда «Діти української міліції» юридичного ліцею ім. Ярослава Кондратьєва, помірявшись у фіналі правовими знаннями з командою «Адвокати» спеціалізованої школи №64, а третє місце посіла команда «Єдність» середньої загальноосвітньої школи №69.

Учасники турніру були відзначені подяками, грамотами, цінними подарунками та солодощами.

Захід був проведений на досить високому рівні, саме тому учасники команд та викладачі шкіл висловлювали подяку за запрошення на даний турнір.

Хочеться висловити подяку за допомогу в організації та проведенні брейн-рингу старшому інспектору відділу соціально-гуманітарної роботи Сергію Пастушенку, директору бібліотеки з питань мистецтв ім. Миколи Бажана Солом’янського району Ларисі Кондратюк та директорам зазначених шкіл, гімназії та ліцею.

Щиро вітаємо переможців турніру і сподіваємось на подальшу співпрацю із зазначеними закладами.

Члени юридичної клініки «Захист» й надалі проводитимуть заплановані профорієнтаційні та правопросвітницькі заходи.

 

Керівник ЮК «Захист» Я.В. Малик

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X