Українська версія сайту

Запрошуємо курсантів 2-го курсу ННІ № 1 до наукової діяльності!

16-09-2016

Віднедавна 2-й курс почувався в стінах ННІ№1 невпевнено, простори ще не пізнані, а можливості не розкриті. Гостинний колектив ННІ№1 влаштував зустріч для новосельців. Методично-науковий семінар «Особливості організації науково-дослідної роботи курсантів і слухачів в НАВС» - така офіційна назва знайомства курсантів з науково-педагогічним та науковим колективом академії.

Курсанти були ознайомлені з організацією роботи наукового товариства, наукових гуртків, курсантського самоврядування. Заступник начальника відділку організації науково-дослідної роботи Олександр Калиновський  розпочав розмову із загальних аспектів діяльності різних гуртків академії, науковий співробітник відділу організації науково-дослідної роботи Іванна Ткачук розповіла курсантам про важливість участі в наукових заходах. Науково-педагогічний склад ознайомив з науковою діяльністю кожної з кафедр, окреслив всю значимість такої діяльності, викладачі закликали співпрацювати та активно брати участь в наукових заходах.

Старший науковий співробітник відділу забезпечення навчального процесу Наталія Цюприк розповіла про численні наукові заходи, про діяльність наукового товариства та юридичної клініки інституту, як стати їх учасниками, до кого звертатись та багато інших питань організаційного характеру і корисної інформації.

Курсанти, як ніхто інший розуміють один одного: спільні проблеми, спільні мотивації, спільні думки. Тому представники курсантського самоврядування розповіли всю систему зсередини, як все відбувається в житті, що нового отримуєш, як це допомагає в подальшому житті. Зацікавлених багато, ініціатива присутня, тому сподіваємось, що курсанти 2-го курсу будуть злагоджено працювати, отримувати освіту, навички та якості справжнього юриста.

Активне життя – запорука успішного майбутнього. Отримати освіту мало, здобути освіту – ось що нам потрібно! Саморозвиток – повинно бути життєвим кредо курсанта, адже тримаючи свій розум в порядку, постійно оновлюючи свою базу знань, обов’язково будеш на вершині успіху.

 

                            Журналіст курсантського самоврядування Руслана Дон

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X