Українська версія сайту

Здобуте золото на Всеукраїнському турнірі відкритого Кубку Київської області з таїландського боксу Муей Тай

09-11-2016

Вкотре курсант 2-го курсу  ННІ №1, кандидат в майстри спорту Олександра Печенюк, провівши два яскравих поєдинки, завоювала Золото Всеукраїнського турніру відкритого Кубку Київської області з таїландського боксу Муей Тай у ваговій категорії до 67 кілограм, який відбувся з 4 по 6 листопада у Броварах.

Нагадаємо,  що Таїландський бокс – це стародавнє бойове мистецтво, спортивне єдиноборство, мистецтво якого полягає в тому, щоб в поєдинку з противником наносити удари, не отримуючи їх самому. Таїландський бокс в Таїланді вважається спортом королів.

Метою  такого заходу стала популяризація таїландського боксу серед молоді Київщини та України.  Тому в  змаганнях взяли участь більше ніж 200 бійців з усієї України. На турнірі спортсмени команд, клубів міста Києва та області, а також з інших областей України виборювали право увійти до збірної області з таїландського боксу Муей-тай для участі в чемпіонаті України.

У півфіналі Олександра зустрілася з представницею Києва, а вже в фіналі з представницею Одеси. Після проведених поєдинків суддівський склад змагань вирішив відзначити Олександру як «Кращого тайбоксера», нагородивши відповідним кубком.

Отже, особовий склад ННІ № 1 НАВС вітає золотого призера Всеукраїнського турніру відкритого Кубку Київської області з таїландського боксу Муей Тай Олександру Печенюк та її тренера - заслуженого майстра спорту з кікбоксингу Ярослава Дякіна. Бажаємо їм успіхів у спортивних досягненнях.

Кафедра вогневої та спеціальної фізичної підготовки

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X