Українська версія сайту

Зі словами вдячності!

25-11-2014

Шановний Володимире Васильовичу!

В межах проведення «Тижня безпеки дорожнього руху» для учнів 5-7 класів гімназії № 109 ім. Т.Г. Шевченка Печерського району м. Києва курсантами 3-го курсу членами юридичної клініки «Захист» навчально- наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів, слідства та кримінальної міліції НАВС були проведені освітні бесіди та навчально-профілактичні заняття за темою «Правила дорожнього руху для пішоходів ».

Лекцію підготували та провели курсанти 308 навчальної групи Національної академії внутрішніх справ – Сливка В.В, Демчук Б.М., Цісар О.О.

Лекція вирізнялася високим фаховим та науковим рівнем, мовленнєвою грамотністю, цікавим та змістовним матеріалом, що зацікавило учнів.

Курсанти добре володіють комунікативними та організаторськими здібностями, вільно володіють сучасними інформаційними технологіями, вміють організувати та зацікавити аудиторію. При спілкуванні з учнями курсанти коректні, чемні, ввічливі.

Зважаючи на вищевикладене, висловлюємо велику вдячність Вам, за організацію роботи юридичних клінік, начальнику навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Алексійчуку М.М. старшому науковому співробітнику Цюприк Н.О. та викладацькому складу НАВС за високу професійну підготовку курсантів.

 З повагою, директор В. Полякова

 

 Шановний Володимире Васильовичу!

Ліцей політики, економіки, права та іноземних мов (м.Київ, вул. Некрасовська, 4) взяв участь у проведенні заходів, присвячених Всеукраїнському тижню безпеки дорожнього руху, який стартував 10 листопада 2014року.

Особливий внесок у проведення вищезгаданих заходів зробив факультет підготовки фахівців для підрозділів слідства Національної академії внутрішніх справ.

Так, 12 листопада 2014 року в ліцеї членами юридичної клініки «Захист» ННІІІФПСКМ НАВС була проведена лекція на тему: «Знаємо правила дорожнього руху». Захід пройшов на високому методичному та науковому рівні. Завдяки чому юні пішоходи отримали ґрунтовні знання із дотримання Правил дорожнього руху, засад безпечної поведінки та культури на дорозі.

Висловлюємо Вам щиру подяку за високу професійну підготовку курсантів НАВС. Прошу відмітити:

Скакун І.В. – голову наукового товариства курсантів ННІПФПСКМ;

Фасову О.В. – члена юридичної клініки «Захист» ННІПФПСКМ НАВС.

Сподіваємося на подальшу тісну співпрацю Національної академії внутрішніх справ з Ліцеєм політики, економіки, права та іноземних мов.

 

З повагою, директор ліцею Пахарєва Галина Василівна.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X