Українська версія сайту

Змагання майбутніх правників

07-10-2016

Напередодні професійного свята Дня юриста в ННІ № 1 проведено інтелектуальний захід – правовий турнір «Знавець права». Метою проведення цього конкурсу є вдосконалення юридичних знань серед курсантів, підвищення здатності швидко і точно розв’язувати правові задачі, формування навичок справжнього юриста та розвиток інтелектуальних здібностей. За підтримки  та організації заходу юридичною клінікою «Захист», що діє на базі інституту, правовий турнір виявився досить пізнавальним та цікавим для всіх присутніх.

         Правовий турнір був проведений у форматі інтелектуальних змагань між командами курсів. Учасники заходу конкурували між собою за право бути визнаними найкмітливішими юристами. Звичайно, що команди старших курсів краще орієнтуються в сфері юриспруденції, тому завдання та питання були підібрані таким чином, щоб задовольнили обсяг знань кожного з курсанта незалежно від року навчання. Ці задачі включали в себе синтез різних галузей права: загальна частина кримінального права, адміністративного та цивільного права.

         У турнірі брали участь команди 3-го курсу факультету №2 та команди    2-го курсу факультету №1.  В складі суддівства конкурсу були старші наукові співробітники відділу забезпечення навчального процесу ННІ №1 Наталія Цюприк і докторантури та ад’юнктури Яростав Малик, від відділу організації науково-дослідної роботи – науковий співробітник Анна Титко та члени юридичної клініки Кристина Попова і Ірма Шевченко.

         Судді одноголосно визначили переможця турніру – це команда 3-го курсу факультету №2 у складі: Юлії Совтан, Галини Острик, Ірини Мельник, Наталії Свириденко та Марини Резніченко. Капітан команди переможця зазначив: «Ми майбутні юристи і ми пишаємось цим. Звісно, юрист – це нелегка професія, яка вимагає від людини розвинену здатність мислити та спеціальні знання».

         Курсанти обрали собі єдину ціль життя – стати юристом. Ця професія прагне відданості та непохитних знань. Юрист все життя навчається, розвиває свій розум, професійні вміння та навички. Подібні заходи формують свідомість курсанта як майбутнього юриста належним чином, розвиваючи почуття відповідальності, адже правник – це плече суспільства і держави.

         ННІ №1 виховує найвідповідальніших юристів та поліцейських, тому не будемо зупинятись, а надалі займатись розвитком та вдосконаленням наших здобувачів вищої освіти.

Юридична клініка "Захист"

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X