Українська версія сайту

Зустріч курсантів ННІ № 1 з практичними працівниками

12-10-2016

З метою ефективного засвоєння теоретичного матеріалу з дисципліни кримінальний процес та практичного спрямування майбутніх фахівців органів досудового розслідування 11 жовтня проведено зустріч курсантів 4-го курсу ННІ №1 з практичними працівниками слідчих підрозділів ГУ Національної поліції.

Для участі у зустрічі були запрошенні досвідченні практичні працівники слідчого підрозділу Печерського ГУ НП в м. Києві Олексій Тімков та Сергій Стась, які у своїх виступах зупинилися на актуальних аспектах кваліфікації окремих видів злочинів, важливих питаннях пов’язаних із збиранням, перевіркою та оцінкою доказів. Також обговорювалися проблеми, які виникають при проведення окремих слідчих (розшукових) дій як основного способу збирання та перевірки доказів у кримінальному провадженні. Актуальними були питання призначення та проведення комплексу експертиз, а також проведення інших видів слідчих (розшукових) дій, а саме на допиті потерпілого, свідків, підозрюваних. Практичні працівники навели приклади слідчої та судової практики, вказавши на труднощі при розслідуванні кримінальних правопорушень з якими зіштовхуються недосвідчені молоді спеціалісти органів досудового розслідування. Здобувачі вищої освіти  задавали гостям запитання і отримати на них змістовні відповіді.

Старший викладач кафедри досудового розслідування Анатолій Симчук наголосив на важливості таких зустрічей як для курсантів – майбутніх фахівців органів досудового розслідування, так і для науково-педагогічного складу кафедри. Вони сприяють успішному засвоєнню теоретичного матеріалу з навчальних дисциплін та дають змогу краще розуміти курсантам проблеми практики.

Ми надіємось, що в майбутньому обговорення курсантами процедури збирання та перевірки доказів у кримінальному провадженні та методики розслідування злочинів з практичними працівниками стануть запорукою успішного становлення їх як фахівців органів досудового розслідування. 

                                    Кафедра досудового розслідування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X