Українська версія сайту

Зустріч курсантів ННІПФПСКМ з вокальним колективом «Тріо Екстірм»

06-04-2015

5 квітня 2015 року курсанти навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції НАВС на виконання плану вихідного дня переглянули великий сольний концерт українського вокального колективу «Тріо Екстірм», який відбувся в Національній музичній академії України ім. П. І. Чайковського.

На початку заходів ведучий коротко ознайомив з історією виникнення цього колективу з якої ми дізнались, що назва колективу Екстрім розшифровується як - «Ексклюзивно три міліціонери». До складу тріо відомого не тільки в Україні а й за її межами входять: Сергій Юрченко, Станіслав Панькин, Ельдар Кабиров. Сам же колектив неодноразово був переможцем всеукраїнських, міжнародних вокальних фестивалів і конкурсів.

У 2013 році тріо взяло участь у телевізійному шоу «Битва хорів», тренером колективу у складі Київського хору був Володимир Гришко. У 2014 році тріо Екстрім, пройшовши всі складні етапи відбору головного вокального шоу країни Х-фактор під керівництвом іменитого музичного критика Сергія Сосєдова, стали супер-фіналістами і посіли друге місце на проекті.

Та на цьому їх робота не припинилась. На  даний час тріо продовжує свої виступи радуючи шанувальків  сольними концертами, а також працює над сольним альбомами та зйомками кліпів.

Концертна програма виявилась дуже цікавою оскільки в ході її проведення було передбачено показ творів різного жанру від оперної класики до року, репу та авторських пісень таких відомих колективів та сольних виконавців як Queen, Michae Jaсkon, Elvis Presley, Bee Gees та інші.

Також під час концерту на запрошення виконавців курсанти та присутні мали можливість безпосередньо прийняти участь у танці яким вони на сцені підтримали учасників тріо.

Дві години шаленого концерту минули швидко та на прикінці даруючи квіти й щирі оплески глядачі не хотіли залишати концертної зали.

Отже побувавши на таких заходах курсанти усвідомили, що всебічний розвиток особистості повинен слідувати поруч протягом всього життя й наочним прикладом для них стали 3 українські правоохоронці, учасники вокального колективу «Тріо Екстірм», які поруч з правоохоронною діяльністю зуміли опанувати безмежні простори музичного світу.

 

Володимир Михальчук, інспектор ВСГР

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X