Українська версія сайту

Зустріч курсантів з керівництвом поліції Донеччини

21-03-2016

21 березня навчально-науковий інститут № 1 Національної академії внутрішніх справ відвідав заступник начальника Головного Управління Національної поліції в Донецькій області – начальник слідчого управління, полковник поліції Віталій Невгад.

Метою даного робочого візиту була зустріч з курсантами третіх курсів НАВС, під час якої їм було запропоновано працевлаштування в Національній поліції Донецької області. У зв’язку з цим, курсанти інституту переглянули відеоролик, якій був підготовлений поліцією Донеччини, а також доведено інформацію про особливості роботи працівників Національної поліції в даному регіоні.

Під час зустрічі з Віталієм Вікторовичем курсанти охоче задавали питання, що їх найбільше цікавили, а це перелік вакантних посад в регіоні, можливість надання місця проживання, перспектива кар’єрного росту й подальшого навчання в магістратурі та ад’юнктурі НАВС.

Від такого спілкування курсанти інституту залишилися більш, ніж задоволеними – оскільки отримали відповіли на питання, що їх цікавили.

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X