Українська версія сайту

Зустріч магістрів зі своїми протеже

20-03-2017

6 березня 2017 року в інституті відбулось знайомство наставників з числа слухачів магістратури – Христини Музики, Лілії Цюри, Олени Копач, Тетяни Костюк з курсантами 316 та 301 навчальних груп.

Командири взводів ознайомили магістрів із особовим складом навчальних груп, а журналісти розповіли про успішність курсантів. Магістри запевнили кожного з присутніх, що робота буде плідною, адже попереду на здобувачів вищої освіти чекають різноманітні тренінги, вікторини, круглі столи, проведення бесід, тестування, перегляд наукових фільмів, які стануть їм в нагоді в подальшій професійній діяльності.

Також магістрами планується проведення виховних робіт та надання допомоги з навчальних дисциплін у вигляді консультацій, для того, щоб сприяти підвищенню успішності в навчанні. З метою зміцнення колективу у вільний час проводитиметься організація дозвілля: різноманітні екскурсії, взяття участі в масових заходах тощо.

Спільно з слухачами магістратури курсанти переглянули навчальний фільм із криміналістики «Вбивство на побутовому рівні», який дав кожному змогу дізнатись як діяти в таких ситуаціях, перебуваючи у складі слідчо-оперативної групи, які дії потрібно виконувати та відповідно, які процесуальні документи потрібно заповнювати.

Отож, така практика дасть змогу магістрам спробувати себе в ролі керівника (наставника), який стане першим, але надзвичайно цінним досвідом надалі.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X