Українська версія сайту

Зустріч здобувачів інституту з відомим психологом-криміналістом

08-06-2017

7 червня для слухачів магістратури інституту завідувач відділу психологічних досліджень Київського науково-дослідницького інституту судових експертиз, психолог-криміналіст Юрій Ірхін, який працює в системі правоохоронних органів більше двадцяти років, прочитав цікаву лекцію на тему: «Психологія як наука  в професійній діяльності працівників поліції. Психологія серійних вбивць, маніяків».

Лекція проходила у вигляді активного спілкування з аудиторією. Всі присутні мали змогу дізнатися від професіонала з багаторічним стажем роботи, який брав участь в операціях, що свого часу прогриміли на всю країну та далеко за її межами, про особливості роботи з такими типами злочинців. Присутні мали змогу особисто дізнатися подробиці розслідування справ та пошуку таких відомих серійних вбивць та маніяків, як Онопрієнко, Чікатіло, Кузьменко (Елвіс) тощо.

Також гість розповів, що злочинні суб’єкти, які на даний момент знаходяться в місцях позбавлення волі, є цікавим та корисним матеріалом для вивчення їх психології, що в подальшому дозволить вивчити психологічний аспект їх протиправної діяльності.

Керівництво інституту висловлює вдячність психологу-криміналісту Юрію Ірхіну, який вражає своїм неординарним підходом до справи, непідробним інтересом, зацікавленістю, а слухачі магістратури розраховують на подальшу плідну співпрацю.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X