Українська версія сайту

Зустріч курсантів з начальником Бориспільского ВП ГУНП в Київській області

14-12-2020

4 грудня відбулась зустріч курсантів 2-го курсу з начальником Бориспільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області  полковником поліції Кравчуком Тарасом Ігоровичем. Особовому складу було доведено про роботу слідчого, а саме огляд місця події, опитування свідків, внесення відомостей до ЄРДР та співпрацю з іншими підрозділами та прокуратурою.  Було наголошено увагу на практичних відпрацюваннях курсантів, які в подальшому зможуть використати цей досвід  в слідчих розшукових діях. Курсанти другого курсу разом з полковником поліції Кравчуком Т.І. розглядали послідовність дій під час вчинення кримінального правопорушення. Особовому складу 2 курсу було доведено про негласність та різницю між моніторингом та трафіком.

Зустріч курсантів з начальником Бориспільского ВП ГУНП в Київській області

Було надано відповіді на питання курсантів, а саме: про навантаження Бориспільського ВП, про кар’єрний зріст працівника поліції, про труднощі в роботі керівника.
Під час лекції, курсантам було наведено життєві ситуації, етапи розслідування справ Київської області щодо серійних маніяків, які переховувалися та вчиняли кримінальні правопорушення. Серед злочинців були не тільки громадяни України.

Зустріч курсантів з начальником Бориспільского ВП ГУНП в Київській області

Заходи відбувалися з дотриманням всіх карантинних обмежень.

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X