Українська версія сайту

«Актуальні проблеми вдосконалення кримінального процесуального законодавства»

20-03-2017

Під такою назвою у перший день весни науково-педагогічні працівники кафедри досудового розслідування інституту спільно із здобувачами ступеня вищої освіти магістра та членами наукового гуртка організували та провели круглий стіл.

Під час заходу виступи старші викладачі кафедри досудового розслідування Андрій Патик, який розповів про проблемні питання урегулювання укладення угод у процесуальному законодавстві та  Анатолій Симчук з доповіддю  про проблемні питання адаптації слідчого до змін у кримінальному процесуальному кодексі України.

Також, з цікавими доповідями про міжнародні стандарти у кримінальному процесуальному законодавстві України, самостійність слідчого під час проведення процесуальних дій та не менш важливими темами виступили здобувачі вищої освіти. Впевнені кроки щодо здійснення свого внеску в розвиток процесуальної діяльності роблять і курсанти 2-го курсу інституту.

Під час круглого столу всі присутні мали змогу обмінятися думками, окреслити шляхи подальшої співпраці та надання методичної допомоги здобувачам у підготовці курсових і наукових робіт.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X