Українська версія сайту

«Борітеся й поборете – Бог помагає …»

22-10-2015

Поряд з освітнім процесом у Національній академії внутрішніх справ в молодих правоохоронців виховується високий патріотичний дух та формування громадських почуттів на основі минулих подій, які пережила наша країна в боротьбі за її незалежність.

Так, 21 та 22 жовтня з курсантами 2-х та 3-х курсів Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції було проведено тематичні вечори присвячені відзначенню 25-ї річниці Революції на граніті, під гаслом  «Борітеся й поборете – Бог помагає …».

Метою заходів було піднесення національно-патріотичного виховання сучасної молоді, та утвердження у свідомості молодих правоохоронців ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності, яка в 1990 році стала на захист прав, свобод і національних інтересів Українського народу.

Під час зустрічі курсанти прослухали лекції щодо історії цієї події  та переглянули документальний фільм «16 днів Революції на граніті» в основу якого лягла ідея: про національне піднесення студентської молоді, та внесок активістів–мітингувальників у здобуття Україною незалежності у 1991 році.

Зустріч проведено успішно, позитивні емоції панували у залі і відчуття атмосфери тих років змогла передатись і нашим учасникам.

 

ННІПФПСКМ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X