Українська версія сайту

«Інституційне забезпечення фінансової безпеки держави»

12-07-2018

За такою назвою в ННІ № 1 відбувся круглий стіл за участю науково-педагогічних працівників кафедри забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування і здобувачів вищої освіти, під час якого учасники обговорювали питання особливостей функціонування різноманітних інститутів, задіяних у забезпеченні фінансової стабільності в Україні.

 

«Інституційне забезпечення фінансової безпеки держави»

 

Як зазначив завідувач кафедри забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування: «Інституційне забезпечення фінансової безпеки, орієнтоване на досягнення високого рівня розвитку національної економіки, є однією з вирішальних домінант збалансованого розвитку сучасного українського суспільства».

 

«Інституційне забезпечення фінансової безпеки держави»

 

Під час круглого столу обговорювались питання, пов’язані з діяльністю інститутів державної влади, місцевого самоврядування, громадянського суспільства та інших інститутів, прямо чи опосередковано задіяних у забезпеченні фінансової безпеки як держави в цілому, так і окремих суб’єктів господарювання. Значна увага була приділена питанням взаємодії між правоохоронними та контролюючими органами, а також проблемі певного браку інформації, яку відчувають суб’єкти забезпечення фінансової безпеки, що негативно впливає на ефективність їх діяльності.

 

«Інституційне забезпечення фінансової безпеки держави»

 

Учасники заходу обмінялися думками та дізналися багато цікавої інформації, яка дає підґрунтя для подальших роздумів та напрацювань у напряму вдосконалення окремих аспектів інституційного забезпечення фінансової безпеки держави а також протидії економічній злочинності, яка є одним з вирішальних факторів дестабілізуючих національну економіку держави.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X