Українська версія сайту

«Куди рухаються Сполучені Штати і що це означає для України?»

17-05-2017

За такою назвою 16 травня, на запрошення Фонду Віктора Пінчука, 50-й Спікер Палати представників США Ньют Гінгріч прочитав публічну лекцію. До участі в заході долучилися українські студенти, науковці та лідери думок.

Нашу академію представили: курсанти ННІ № 1 Ірина Кундельська, Дмитро Столяренко, Анна Лещинська, Максим Перушко, Лілія Никоюк, Діана Іванова, Наталія Бондя, Ольга Макаревич; курсанти ННІ № 2 Неля Симак, Олександр Ямковенко, Каріна Чабан; курсанти ННІ № 3 Олександра Приходько, Ростислав Діброва, Валентина Поспішна, Вікторія Шимончук, Аліна Мельничук із науковими співробітниками відділу організації науково-дослідної роботи Аллою Голоколосовою і Оленою Шевченко.

Ньют Гінгріч - видатний мислитель сучасної Америки. З травня 2011 по травень 2012 року Республіканська партія висувала Ньюта Гінгріча в якості свого кандидата на виборах Президента Сполучених Штатів. Він добре відомий, як один з творців маніфесту «Контракт з Америкою», який привів Республіканську партію до перемоги в 1994 році, коли вперше за останні сорок років, вона отримала більшість в Палаті Представників США. Як автор Спікер Гінгріч опублікував двадцять вісім художніх і наукових книг, які увійшли в списки бестселерів видання New York Times. Сьогодні Ньют Гінгріч є автор матеріалів для Fox News.

«Куди рухаються Сполучені Штати і що це означає для України?»

Під час лекції іноземний фахівець, який приїхав в Україну, провів жваву дискусію та обговорив актуальні питання американсько-українських відносин, приклад США у проведенні внутрішніх реформ та багато інших тем. Учасники публічної лекції мали можливість не тільки послухати цікавий виступ Ньюта Гінгріча, а також самі взяти участь у дискусії, поставивши свої питання спікеру.

«Куди рухаються Сполучені Штати і що це означає для України?»

Лейтмотив виступу Гінгріча у Києві – стабільна і демократична Україна має стати стандартом, до якого почне прагнути і наш сусід – агресор. Він зазначив, що реформи в Україні відчутні, і заради власного процвітання українці не мають припиняти жорсткої боротьби з корупцією. Американський політик з радістю ділиться секретами власного успіху. Наполегливість, щоденне навчання і радість життя. Та найважливіше за Грінгічем – якомога більше прислухатися до людей.

«Куди рухаються Сполучені Штати і що це означає для України?»

Таким чином, захід став чудовою нагодою для молоді ознайомитись із можливостями творення свого завтра, покращання добробуту усіх українців із досвіду США.

Відділ організації науково-дослідної роботи

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X