Українська версія сайту

«Новели кримінального законодавства щодо посилення відповідальності за корупційні злочини»

12-05-2017

Під такою назвою 5 травня відбувся правовий лекторій для курсантів другого курсу інституту за участю представників наукової лабораторії з проблем досудового розслідування та здобувачів ступеня вищої освіти магістра інституту.

Курсантам була доведена інформація про нововведення в чинному законодавстві, які підсилюють відповідальність за вчинення корупційних злочинів. Так, здобувач ступеня вищої освіти магістра Владислав Школьніков роз’яснив основні положення Закону України «Про запобігання корупції» та Закону України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України стосовно виконання Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України».

Крім того, під час проведення правового лекторію увага була акцентована на суб’єктах відповідальності за вчинення корупційних злочинів, переліку різновиду злочинів в КК України, відмінностях між поняттям «хабар» та «неправомірна вигода», особливостях диспозиції статей КК України, які встановлюють відповідальність за незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації.

Сподіваємось, що отримані знання курсанти зможуть поглибити під час вивченні такої навчальної дисципліни як кримінальне право.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X