Українська версія сайту

«Українська мова - це дух народу, його совість, чинник його поступу вперед…» Маріо Пей

21-11-2016

15 листопада курсанти інституту долучилися до участі в ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, перший етап якого в інституті розпочала старший викладач кафедри юридичного документознавства Світлана Шутенко.

Нагадаємо, що унікальний мовний турнір був започаткований великим українцем із Канади Петром Яциком, а нині – це один із наймасштабніших національних проектів в Україні. Справою свого життя Петро Яцик уважав допомогу Україні, пояснював необхідність ґрунтовної освіти, вчив не жити у світі ілюзій, а самокритично дивитися на себе і працювати без упину. «Убогий духом не може бути багатим, незважаючи на те, скільки грошей він має», – любив повторювати Петро Яцик.

Конкурс ім. П. Яцика був вперше проведений 9 листопада2000 року, у День української писемності і мови, маючи на меті піднесення престижу української мови серед молоді та утвердження її державного статусу. Відтоді Конкурс відбувається щорічно, відзначаючи кращих знавців української мови з-поміж учнів, студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів як України, так і зарубіжних країн.

Щорічно в Національній академії конкурспроходить у два етапи: І етап –  у навчальних підрозділах академії та ІІ – загальноакадемічний.

Бажаємо учасникам перемоги!

Кафедра юридичного документознавства

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X